Heroes Never Die

Heroes Never Die

Fülszöveg

2020. január 01. - Nagara Sakuya

    Hanamura Sakuya egy árva gyermekből lett testőr, majd a Fény Dinasztia mágusa. A fiatal fiú megtalálta azt a biztonságot a Miyamoto hercegek mellett, amire egész életében vágyott. De minden túl szépnek tűnt... A távolban sötét fellegek bolyongtak. Démonok lepték el a világukat, akik szövetséget kötöttek egy feltörekvő klánnal. A nyugodalmas mindennapoknak végeszakadt... A Miyamoto Dinasztia a Fény dinasztiává vált, s az Istenek oldalán harcba szálltak a Sötétséggel. Miyamoto Kohei túl jónak bizonyult egy háborúhoz, békepárti természete, pedig a halál karmai közé sodorta. Sakuya miután ígéretét megszegte féktelen pusztításba kezdett, majd eltűnt a földszínéről. Győzelemre vezette a Fény Dinasztiát, de az emberek rettegni kezdtek tőle, az Istenek, pedig megvetették.

Tíz év elteltével egy nevenincs falucska erdejébe telepedett le, ahol holt kutyák lelkeit gondozta.  Egy nap egy kisfiú támadta meg egy félreértés végett, majd kiderült, hogy a gyermeket megszállta egy démon... aki átjutott a védőpajzsán, melyet felállított... Sakuya tudta, hogy a múlt visszatért... s az életét követeli.

Visszahívják a 7 vezér közé, hogy újból harcba szálljon... s pontot tehessen a Sorsnak megírt könyvének végére.

A bejegyzés trackback címe:

https://heroesneverdie.blog.hu/api/trackback/id/tr5115379036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Kompis 2020.02.01. 10:31:04

Nekem hirtelen errő a történetről a Mo Dao Zu Shi jutott eszembe. Mert Wei Wuxian is hasonló utat járt be, mint a te Sakuya karaktered. De érdekes történetnek tűnik, szóval majd biztosan elolvasom. Láttam, Wattpadon is fenn van. :)

Nagara Sakuya 2020.02.01. 13:08:15

@Eszter Kompis: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs hozzá köze, mivel pont az a történet ihlette. ( egy pici Demon Slayer-t is mondhatok hozzá, nem beszélve a második világháborúról. xd). Köszönöm szépen, ha elolvasod! Ígérem, merőben más(abb) történet fog kikerekedni, mint "ihletadó társai".
süti beállítások módosítása